Η ποδηλατική εμφάνιση των GreekRandonneurs είναι έτοιμη και περιμένει τις παραγγελίες σας!!

Καντε τωρα την παραγγελια!

Σε συνεργασία με την Castelli, μία από τις κορυφαίες και πιο ιστορικές εταιρείες κατασκευής ποδηλατικού ρουχισμού, αλλά και με τη σημαντική βοήθεια των χορηγών μας, σας παρουσιάζουμε σε πολύ χαμηλή τιμή μία ποδηλατική μπλούζα και ένα ποδηλατικό κολάν, ικανά να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις κάθε ποδηλάτη μεγάλων αποστάσεων.

Η μπλούζα μας είναι η Squadra και η τιμή που μπορείτε να την παραγγείλετε είναι 53€. Η Squadra είναι το custom μοντέλο που αντιστοιχεί στη μπλούζα παραγωγής Ruota, της οποίας η ενδεικτική λιανική τιμή είναι 85€. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη μπλούζα σε 3D σχέδιο.Το κολάν μας είναι το Volo και η τιμή που μπορείτε να το παραγγείλετε είναι 62€. Η ενδεικτική λιανική τιμή του κολάν είναι 100€. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το κολάν σε 3D σχέδιο.Το συνολικό κόστος για το σετ είναι 115€.

Μπορείτε να παραγγείλετε είτε το σετ ολόκληρο, είτε μόνο το ένα από τα δύο κομμάτια. Σας προτείνουμε να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ολόκληρο το σετ καθώς δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι αντίστοιχο σε τόσο χαμηλή τιμή.

Μεγεθολόγιο

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε το μεγεθολόγιο
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε δείγματα των ρούχων στο κατάστημα Kassimatis Cycling (Πλατεία Ιπποδαμείας 8, Πειραιάς) την Παρασκευή 31/05 ώρες 10:00-20:30 και το Σάββατο 01/06 ώρες 10:00-15:00, καθώς και στο Cosmos Center (Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Αθήνα, 8ος όροφος, αίθουσα 801) τη Δευτέρα 03/06 ώρες 19:00-22:00.

Για να είναι έγκυρη η παραγγελία σας θα πρέπει, έως την Τρίτη 4/6, να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα και να πραγματοποιήσετε την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που θα σας αποσταλούν με email.Προλάβετε να κάνετε εγκαίρως την παραγγελία σας ώστε να παραλάβετε τα ρούχα έως τέλος Ιουλίου.